Arbo grensservice B.V. for all your
customs
clearance!

Als neutraal douane-expediteur verzorgt Arbo Grensservice B.V. al vanaf 1978 douaneformaliteiten op gebied van Import, Export en T-documenten.Wij verzorgen alle mogelijke aangiftes met de meest geavanceerde elektronische systemen voor im- en exporteurs, expediteurs, transporteurs en particulieren. Persoonlijke aandacht en service zijn daarbij onze drijfveren. Wij kennen geen grenzen en zetten graag een stapje extra voor u.

Lees verder

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 06:00 t/m 21:00

Zaterdag  08:00 tot 12:00

 

Onze voordelen

  • Voorrang bij fysieke controles
  • Eerder in aanmerking voor douanevereenvoudigingen
  • Minder fysieke en documentaire controles
  • Verzoeken voor controles op een bepaalde locatie
  • Voorafgaande kennisgeving bij controles
  • Minder gegevens te verstrekken in de summiere aangiften

Snel en eenvoudig een CVO, een EUR-1 of een legalisatie bij de KvK aanvragen

Wij als Arbo Grensservice kunnen dit van begin tot het einde voor u regelen. Door middel van EDO kunnen wij uw documenten digitaal aanvragen bij de Kamer van Koophandel.

Door nieuwe ontwikkelingen is het nu ook mogelijk dit zelf te regelen. Meldt u aan en u krijgt toegang tot onze applicatie, waarmee u zelf uw aanvragen elektronisch kunt indienen. Wij kunnen dan uw aanvraag verder verzorgen voor een interessant tarief!

Klik hier voor meer informatie over elektronisch aanvragen ›

Zelf invullen › Uitbesteden ›

  1. CETA: Handelsverdrag EU-Canada
    CETA: Handelsverdrag EU-Canada Het Comprehensive Economic and Trade Agreement (CETA-verdrag) tussen de Europese Uniei en Canada betekent het afschaffen van de heffingen op... Lees verder
  2. Oorsprongscertificaten EUR1, CVO & Legalisaties Door nieuwe ontwikkelingen kunt ook u de mogelijkheid krijgen om uw aanvraag zelf te regelen.Meldt u aan en u... Lees verder